torstai 12. huhtikuuta 2012

Päivän ruokailu kuvina

Eilen tapahtui suuri ihme. Minä sain kuvattua kaikki päiväni ateriat päivällistä lukuunottamatta (Joka olisi tietenkin ollut teidän mielestänne se kiinnostavin)! Siispä nyt on vuorossa kuvapostaus päivän ruokailuista, jotka eivät muuten olleet eilen ollenkaan niin mallikkaat kuin monena muuna päivänä. Myös ruokailuajat olivat vähän hassut, kun heräsin niin aikaisin. Siksi tuli myös syötyä yksi ylimääräinen välipala.

Kello 6:30. Aamiaiseksi söin veteen keitettyä kaurapuuroa. Usein syön puuron kanssa mustikoita ja vähän auringonkukansiemeniä, maustamatonta jogurttia tai mehukeittoa. Valitettavasti tällä kertaa kaikki kiva oli loppunut. (140 kcal)

 
Kello 10:30. Lounaaksi söin mikrossa tehtyä munakasta kahdella munalla ja yhdellä valkuaisella, alle puolella desilitralla kevytmaitoa ja puolella pussillisella sekavihanneksia. (210 kcal) Tämä on muuten tosi hyvä lounas, koska valmistamisessa menee ehkä 5 minuuttia ja on kivaa, ettei munakasta tarvitse paistaa rasvassa!

  
Kello 13:00. Välipalaksi söin kaksi perunarieskaa tomaatilla ja yhteensä ehkä puolella ruokalusikallisella kasvirasvalevitettä. Leipien seuraksi söin tuollaisen kourallisen vihreitä viinirypäleitä. (200 kcal)
  
 
Kello 16:00. Päivälliseksi söin kaksi 100 gramman jauhelihapihviä, jotka tein pelkästä jauhelihasta ja paistoin ne pannulla ilman ylimääräistä rasvaa. Lisäksi keitin vajaan yhden desilitran riisiä. (450 kcal) Jälkiruoaksi söin salaatin, jossa oli purkillinen ananasta omassa mehussaan ja yksi iso porkkana raastettuna (120 kcal).

 

Kello 19:00. Välipalaksi söin maustamattoman viilin muutamalla pähkinällä. Avasin nuo pähkinät ja rouhin ne pieneksi viiliä maustamaan. (120 kcal)

 
Kello 21:30. Iltapalaksi söin kaksi iltapäivällä leipomaani keskikokoista ja kevyttä porkkanaleipää sekä päärynän. Leipiin en laittanut mitään täytteitä tai levitettä, sillä ne ovat omalla reseptilläni tehtynä mielestäni erityisesti lämpimänä todella pehmeitä. ( 220 kcal)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

täää oli superkiva postaus :-)

Anonyymi kirjoitti...

Teitkö millä ohjeella noi sun porkkanaleivät? :-) Älä vaan lopeta bloggailua kesken sitten, ärsyttää kun kaikki laihdutusblogit tyssää jossakin vaiheessa! :-D

qwertyuiopå kirjoitti...

Tiedätkö muuten mitään muita kivoja laihdutusblogeja? Googlaamalla löytyy kaikenlaista epäkiinnostavaa...

Ilona Anniina kirjoitti...

Kiitos kommenteista! En lopeta bloggailua kesken. :) En lupaa etteikö jossain vaiheessa voisi pientä taukoa tulla, koska elämästä ei tosiaan tiedä. En silti lopeta tätä blogia ennenkö täällä on kuvat mun vartalossa mitoissa 74 kg. Tuskin senkään jälkeen lopetan blogia! :)

En tiedä mitään hyvinä laihdutusblogeja. Useimmissa on epäterveitä mittoja tai sitten vastaavasti itsensä haukkumista, enkä haluaisi sellaista lukea. Voin kertoa jos löydän jotain kivaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

syötpäs vähän!