sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Hyvää pääsiäistä!

Iloista ja sopivan herkullista pääsiäistä kaikille! :)

Aion tänään syödä ihan normaalin kaloriannoksen, mutta täytyihän sitä tuollainen perinteinen Mignon-muna silti syödä. Kaloriannos on pieneksi kananmunansisällöksi aika tuhti, 290 kaloria! Herkuttelu sopivissa määrin kuuluu kuitenkin pääsiäiseen, eikö?

Kuvassa esiintyvät herkut (Mignon-munaa lukuunottamatta) ja kukat ovat kuvassa käytettyjä lavasteita, eivät minun mahaani päätyviä herkkuja!


Meillä muuten äiti piilottaa edelleen olohuoneeseen meidän pääsiäismunat, vaikka vanhin lapsi meillä on 15-vuotias! Millaisia pääsiäisperinteitä teillä on? Entäpä aiotteko tänä pääsiäisenä herkutella, ehkäpä laihdutustavoitteestanne huolimatta?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä, että oot päättänyt, ettet herkuttele mahdottomasti pääsiäsenä. Itse laihdutuksen aloitin viime joulukuussa. Toisinaan antaa itselleen tekosyyn herkutella liikaa esimerkiksi pääsiäisenä "koska se kuuluu pääsiäiseen".

Mutta tsemppiä ja toivottavasti onnistut laihduttamaan vielä tavoitteeseesi :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei toi luin tuolta alempaa sun syömisiä, ni syö aamupalaksi mieluummin puuroa, koska toi kuulosti aika vähältä ja pistä siihen marjoja ja/tai mehukeittoa joukkoon:) on huisin hyvää ja pysyy nälkä poissa!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ihmettä? Siis kun mä ostin Mignon -munan, niin siel luki tällee: (570 kl). Tai miten se kalori nyt lyhennetäänkään... :O

Ilona Anniina kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne ja tsempistä! :) Olisi muuten kiva jos pistäisitte nimimerkin mukaan, niin voisin vastata teille kivammin.

Tsemppiä myös sinulle, anonyymi numero 1. Ei se yhtenä päivänä herkuttelu vaikuta kokonaisuuteen paljon yhtään. :) Itse vaan yritän välttää, koska en osaa jättää sitä vain yhteen päivään.

Anonyymi numero 2, kiitos neuvostasi! Olen alkanut nyt itseasiassa syömään puuroa ja tänäänkin söin aamupalaksi. :) Mun on ollut vaikea tottua veteen keitettyyn puuroon, mutta nyt on alkanut maistua jo paremmalle.

Anonyymi numero 3, tuossa munassa on kaloreita sadalla grammalla tuo 570. Muna ei kuitenkaan paina 100 grammaa vai olikohan se 52 grammaa. Sun pitää jakaa toi 100 gramman kalorimäärä tuolla munan painolla ja siitä saat sen sisältämän kalorimäärän. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä ainakin jätin laihdutuksen pääsiäisen ajaksi ja söin niin paljon kun napa veti, vaikka vaaka näyttää nyt yli 3kg enemmän, en stressaa siitä, koska uskon pääseväni tavoitteisiini ennen syksyä.
Ja laihdutuksenkaan ei pidä tuntua ikävältä asialta. Mä tunnen voivani paremmin kun syön terveellisesti ja liikun riittävästi. Tsemppiä sulle! Uskon että pääset vielä tavoitteisiisi. Voisitko muuten tehä sellasen postauksen joskus johon kuvaat kaiken mitä suuhusi pistät?

Ilona Anniina kirjoitti...

Anonyymi, toi on ihan totta että ei se yksin päivä tai yksi viikonloppu vaikuta lopputulokseen yhtään. :) Turvotusta tuo 3 kiloakin sinulla taitaa lähinnä olla ja se tasaantuu kyllä. Itselläni ei vaan riittäisi itsekuri yhden "vallattoman" päivän jälkeen palata vähempään ruokaan. Olen vähän semmoinen. :D

Ehdottomasti voin tehdä sellaisen postauksen, jossa kuvaan kaiken ruoan. Olen itse asiassa yrittänytkin, mutta aina unohdan. Ja työpäivinä ei kehtaa alkaa töissä kuvaileen mitään puurolautasta, haha. :D Lähipäivinä on sellainen postaus kuitenkin tulossa!