tiistai 7. elokuuta 2012

Syy blogitaukoon ja sen jatkumiseen seuraavan puolen vuoden ajan


Mulla ja poikaystävälläni on sattunut onnellinen vahinko. Koska olen suhteellisen anonyymi, niin paljastan täällä e-pillereiden pettäneen ja minun tulleen raskaaksi. Tällä tyhmällä meni reilu kaksi kuukautta huomata se (kun en todellakaan e-pillereiden kanssa osannut tälläistä odottaa), mutta onneksi en käyttänyt alkoholia/tupakoinut lainkaan ja lapsi on aivan kunnossa vaikka söin pitkään pillereitä. :) Onni onnettomuudessa kaiken kaikkiaan ja täällä odotellaan nyt innolla perheenlisäystä. Haluatteko että pistän tänne pieniä päivityksiä vai olenko hiljaa kunnes pääsen karistamaan raskauskiloja? Kun minähän olen nyt lihonut 8 kiloa ja lisää on luvassa, huoh. :D 

10 kommenttia:

Chloe kirjoitti...

Oiiiii, onnea! <33

Kiva kuulla taas susta :) Ja musta ainakin ois kiva jos välillä päivittelisit.

Gina kirjoitti...

voi että! onneksi olkoon! :) pistä ihmeessä päivityksiä lisää!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja tsemppiä odotukseen! laita ihmeessä päivitystä jatkossakin!

. kirjoitti...

onnea paljon! :) jatka ihmeessä postailua!

Anonyymi kirjoitti...

Just viime viikolla tulin ajatelleeksi, että mitenhän sulla menee projektisi kanssa. Hirmuisesti onnea teille ja kiva olisi kuulla välillä kuulumisia! :)

tsesi kirjoitti...

Hyvänlaatuista lihomista on näköjään onneksi olemassa. ;) Onnea hirmuisesti ja postaile ihmeessä!

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon teille! :) Syön itsekkin e-pillereitä ja minua alkoikin nyt hieman pelottaa, että voisiko minulle käydä onnellinen vahinko myös. :) Söitkö pillereitä säännöllisesti vai unohtelitko välillä?

Emilia kirjoitti...

Ihanaa, paljon onnea! :) Jatka ihmeessä kirjoittelua! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille kivoista kommenteista :)

Anonyymi: Se on harvinaista että e-pillerit pettävät. Lääkäri sanoi minulle e-pillereiden ehkäisytehon ainoana ehkäisykeinona olevan noin 98-99%.

En unohtanut pillereitä ottaa kertaakaan, mutta silloin tällöin tuli muutamien tuntien unohduksia. Muutaman tunnin ei kuitenkaan pitäisi vaikuttaa ehkäisytehoon, eli siitä ei pitäisi olla kiinni.

Ei siis todellakaan kannata pelätä ja pillereihin voit jatkossakin melko surutta luottaa. Älä vaan ole niin tyhmä kun minä, että jos menkkoja ei kuulu kahteen kuukauteen niin ajattelet vaan että "No mulla on pillerit, joten ei tarvitse tehdä raskaustestiä". :D Neuvon tekemään..

T. Ilona (En jaksa kirjautua)

Anonyymi kirjoitti...

Oi onnea! Ja postaile jatkossaki jooko. Haluisin vähä kuulla kuinka raskausaikana pysytellä terveellisissä elämäntavoissa ja muutenki huolehtia omasta ja sikiön terveydestä. :)