keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

172 cm ja 88 kg

Vaaka on näyttänyt jo muutaman peräkkäisen päivän aamuna 88 kilon lukemaa. Edistystä on siis tapahtunut ihan oikeasti neljä kiloa! Tämä tarkoittaa sitä, että painoindeksini on 29.75. En ole enää merkittävästi ylipainoinen vaan ainoastaan lievästi ylipainoinen. Ensimmäinen tavoite on siis saavutettu ja voin kertoa, että tuntuu paljon paremmalta olla lievästi kuin merkittävästi ylipainoiseksi laskettu. Lopulliseen tavoitteeseen, normaalipainoon (74kg), on jäljellä laihduttamista vielä 14 kiloa. Tuntuu paljon vähemmältä kuin 18 kiloa, josta lähdettiin liikkeelle!

Tämän hetken mittani (aiemmat mitat suluissa):

Rinnanympärys: 103 cm (105 cm)
Vyötärönympärys: 80 cm (83 cm)
Lantionympärys: 111 cm (112 cm)

Paino: 88.5 kg (92.3 kg)
 
 
Montaa senttiä ei vielä ole lähtenyt, mutta näinkin pienen eron huomaa kyllä selvästi esimerkiksi vaatteissa. On niin kiva huomata, että aiemmin tiukat farkut menevät päälle helposti ja että rintsikoita saa laittaa muutamaa hakasta aiempaan. Mitoista huomaa myös sen, mistä paino lähtee minulla ensimmäisenä. Kolme senttiä on lähtenyt vyötäröltä mutta muutos lantion ympäryksessä on ollut vain yksi sentti. Luultavasti tämä tahti jatkuu seuraavissakin mittauksissa, mutta toivottavasti tuo takapuolikin tuosta kuitenkin pienenisi!

Olen muuten pahoillani siitä, että postaustahtini ei ole aina kovin tiheä. Mietin kyllä tätä blogia usein, mutta sellaisina hetkinä kun liikunta ja ruokailu on ollut tavallista, edistystä ei ole vielä kirjoitettavaksi asti tapahtunut ja kaikki on muutenkin niin normaalisti, on tosi vaikea keksiä kirjoitettavaa! Toivoisin tosi paljon niitä postausvinkkejä teiltä! Muistan teidän toivoneen ainakin lisää kuvia tänne blogiin ruoka-annoksistani. Tässä olisi tämän päivän aamiaiseni:
Annoksen sisältö on rasvaa 1% sisältävä viili, puolikas banaani ja muutama ruokalusikallinen mysliä. En muuten koristellut tuota annosta ainoastaan kulissin vuoksi, vaan tykkään syödä kaunista ruokaa. Kun kulutan aikaa ruoan tekemiseen ja sen ulkonäköön, minun ei tarvitse syödä niin paljoa tullakseni kylläiseksi. En tiedä miksi näin on, mutta kai siihenkin joku syy löytyy! Voisin huomenna vaikka ottaa kuvan päivän jokaisesta ruoka-annoksestani. Niistä ei ehkä tule kovin kauniita kuvia, mutta saatte ainakin tietoa ruoka-annoksieni koosta ja sisällöstä. Miltä kuulostaa?

5 kommenttia:

milli kirjoitti...

Kuulostais hyvältä että laittaisit annoksista kuvia :) Tosi paljon onnea, oot saanu laihduttamisen loistavalle alulle, ja todella mahtavaa nähdä että joku tahtoo terveellisiin mittoihin, eikä anorektisiin! :) Tsemppiä kovasti, mä ainakin aion seurata sun blogia koska oot niin ihanan positiivinen ja aidon oloinen ihminen.

anma kirjoitti...

sulla on samat mitat ku mulla ja painan 81 kiloa:) mut oonki kyl lyhyempi. oon itekki ajatellut tällaisen blogin tekemistä. tsemppiä sulle paaaaaaljon:)

Ilona Anniina kirjoitti...

milli: Kiitos kivasta kommentistasi! :) Mukavaa että jäät seurailemaan blogia. Laitan huomenna sitten illalla annoskuvat.

Annmari: Se pituus vaikuttaa kyllä aika paljon :) Tee vaan blogi ja pistä sitten linkki mulle niin tuun katseleen! Tsemppiä!

Anonyymi kirjoitti...

ruokakuvat on kauheita, tulee aina hirmukova nälkä :P
laitappa niistä välipaloista yms kuvia ohjeen kera, kun teet niitä.. näkis sitte kuinka hyvältä näyttää ni vois sitte itekki koittaa eikä sortua siihen suklaapatukkaan :P

Ilona Anniina kirjoitti...

Voin laittaa kuvia niistä. :) Toivottavasti huomiseksi saan tuon päivän ruoat -postauksen tehtyä. Siinä ainakin näkyy tuo munakas mikrossa! Muistakin voin ottaa sitä mukaa kuvia kun syön niitä ja muistan.